Selecteer een pagina

Over ons

Jan-Willem en Wouter zijn de twee eigenaren van Klantensupport.nl en hebben allebei een passie voor klantenservice en verkoop. Samen hebben ze het bedrijf opgericht met als doel om bedrijven te voorzien van hoogwaardige service- en verkoopondersteuning, en om gekwalificeerde sales medewerkers te leveren aan bedrijven in elke sector.

Als ervaren professionals in de klantenservice en verkoop, weten Jan-Willem en Wouter uit eerste hand hoe belangrijk het is om klanten de beste service te bieden en de juiste mensen op de juiste plaats te hebben. Ze hebben hun kennis en ervaring gebundeld om een bedrijf op te richten dat zich richt op het leveren van kwalitatieve en op maat gemaakte oplossingen voor elke klant.

Het team van Klantensupport.nl is gemotiveerd en gepassioneerd om klanten tevreden te houden en bedrijven te helpen groeien. Het team werkt samen met klanten om een diepgaand inzicht te krijgen in hun behoeften en vereisten, zodat ze op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden die aansluiten bij hun doelstellingen.

Jan-Willem en Wouter zijn constant op zoek naar nieuwe manieren om hun klanten beter van dienst te kunnen zijn en om de beste medewerkers te werven en te detacheren voor hun klanten. Ze investeren in de nieuwste technologieën en processen en zorgen ervoor dat hun team altijd up-to-date is met de nieuwste ontwikkelingen in de sector.

 

Bij Klantensupport.nl is het leveren van de beste service en het werven van de beste medewerkers een passie die diep geworteld is in het bedrijf. Het team streeft ernaar om elke klant tevreden te stellen en hun bedrijven te helpen groeien, en dit alles gebeurt met een oprechte passie en toewijding voor het vak.

Neem contact met ons op!

Ervaar de kracht van Klantensupport.nl als uw betrouwbare partner in klantenservice, sales ondersteuning en op maat gemaakte outsourcing oplossingen. Afgestemd op uw specifieke wensen, staan wij klaar om uw bedrijf te ondersteunen. Neem vandaag nog contact met ons op!